Persoonlijk

 
Mijn naam is Brenda Mostert.
Mijn werkzame leven kent een rode draad die wordt gekenmerkt door het werken met mensen; van jongeren tot volwassenen. Ik heb gewerkt binnen het bedrijfsleven, het onderwijs en de hulpverlening, als trainer, docent en hulpverlener. Ik heb nu 7 jaar een praktijk als coach en contextueel hulpverlener. 

 

Groundwork
Ik ben actief betrokken bij Groundwork o.a. als trainer en docent. Groundwork is een organisatie die christenen wil toerusten om gezond en sterk te worden in hun mentale en emotionele leven, zodat ze in staat zijn om gezonde relaties te ontwikkelen en op te bouwen. Bij Groundwork volgde ik een 3-jarige opleiding voor pastorale counselling en integratieve therapie. Voor meer info zie www.groundwork.nl.  

Naast coach ben ik ook contextueel hulpverlener.

Contextuele hulpverlening is ontwikkeld door de Hongaars-Amerikaanse psychiater Prof.dr. I. Boszormenyi Nagy. De term ‘context’ is gekozen, om de altijd in beweging zijnde verbondenheid aan te geven, van een mens met zijn of haar familie relaties. Voelen, denken en doen wordt gevormd door het gezin waarin een mens is opgegroeid. Dit ‘erfgoed’ kan zowel constructieve als destructieve gevolgen hebben. Het kan een mens vormen tot een krachtige persoonlijkheid. Het kan echter ook verzwakkend werken, waardoor problemen kunnen ontstaan in ‘gekozen’ relaties en/of de opvoeding van kinderen. Als het passend en gewenst is, zal ik deze benadering gebruiken.
 

Nogmaals u/jij bent welkom om vrijblijvend een afspraak te maken…